Streets of Rage 4 Bir Buçuk Milyondan Fazla İndirildi, Yeni Güncelleme Yayınlandı

07.09.2020 16:28 Gazali Çetinkaya

 
Geliştiriciler Dotemu, Lizardcube ve Guard Crush Games; Streets of Rage 4'ün tüm platformlar üzerinde toplamda 1.5 milyondan fazla indirildiğini duyurdu.

Klasik beat em' up serisinin yeni oyunu 30 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One Switch ve PC için çıkmıştı. Xbox Game Pass'e de dahil.
 
Bununla birlikte oyun için yeni bir güncelleme yayınlandı. Karakterler için denge ayarlamaları, oynanışta, dövüş alanlarında ve düşmanlarda bazı değişiklikler ve online kısımda stabilite ve gecikme ile ilgili iyileştirmeler içeriyor.
 
Axel'ın yürümesi artık daha hızlı, Cherry'nin uçan yumrukları artık daha güçlü ve Floyd'un sonsuz kombosu kaldırıldı. Ayrıca bazı yüksek seviye boss'ların zorluğu arttrıldı ve Estel'in polis desteği saldırıları gibi bazı sinir bozucu saldırılardan kaçınmak biraz daha kolay hale getirildi. Retro karakterlerde de bikaç ince ayar yapıldı. Toplamda 150'den fazla değişiklik var. Hepsine dotemu.com üzerinden göz atabilirsiniz. 
 
Streets of Rage 4 için ek içerikler ve daha fazla güncelleme yolda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Streets of Rage 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Guard Crush Games Dağıtıcısı: DotEmu Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler