Super Mario Galaxy 2'de Yoshi'nin Renkleri

14.04.2010 17:44 Ersin Kılıç


 
     New Super Mario Bros Wii ile evlerimize dört kişilik bir eğlenceyi getiren Mario'nun yeni macerası Super Mario Galaxy 2 için ilginç ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Japonya'nın önde gelen oyun dergilerinden Famitsu'nun son sayısında oyuna ait bazı ekran görüntülerine yer verilmiş. Bu dergi taramalarındaki ekran görüntülerinde oyunun başlıca özelliklerine yer verilmiş. Bunlar arasında ilk dikkat çeken Yoshi'nin renkleri oluyor. Farklı renklerde karşımıza çıkan Yoshi, farklı özellikler ile oyunda yer edinecek. Mesela Mavi Yoshi ile su baloncuklarını yutup havada belli bir süre süzülüyor iken, kırmızı Yoshi ile oldukça süratli bir şekilde su üzerinde ilerleyebileceğiz.
 
     Ekran görüntülerinde dünyalara da yer verilmiş. Daha önce yayınlanan ekran görüntülerinde de gözüken Mario temalı dünya oldukça ilginç bir yapıya sahip olacağa benziyor. Dergi taramalarında en dikkat çeken nokta ise ilk sayfada karşımıza çıkmış. Burada Mario'yu klasik Mario bölümünde 2D kamera açısı ile görüyoruz. Oyunun bazı bölümleri bu tarz bir oynanış mı sunacak, yoksa farklı ekstra bölümlere mi sahip olacağız, bu durum şimdilik belli değil.
 
     11 Haziran'da Nintendo Wii için çıkışını yapacak olan Super Mario Galaxy 2'nin bu yeni dergi taramalarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 15 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler