TESO'da Son Seviyeye Gelmek Kaç Saat Sürecek?

18.02.2014 14:48 Samet Konuksal


    Bir MMO-RPG oyununu etkileyen en önemli unsur içeriktir. Dolayısıyla bir MMO'nun grafikleri veya başka bir şeyi ne kadar güzel olursa olsun, içeriği beklenen seviyede olmadıktan sonra bir noktada 'patlama' yaşayabiliyor. Önümüzdeki dönemin merakla beklenen MMO'su Elder Scrolls Online'daki içerik adına yeni açıklamalar ortaya çıkmış görünüyor.
 
    Oyunu test eden bazı kullanıcılara The Elder Scrolls Online'da son seviyeye gelmenin ne kadar sürdüğü soruldu. Bu soruya bir oyuncu, 144 saat cevabını verdi. Belirtilenlere göre bu oyuncu üç haftalık 'casual' oynanışın ardından 50. seviyeye erişmiş. Ancak herkeste durum benzer değil. Çünkü bir diğer oyuncu görev diyaloglarını atlayarak bu saati 70-80 saate kadar indirdiğini belirtirken, diğer bir beta tester da sadece 54 saat içinde 50. seviyeye geldiğini söylüyor. 
 
    Yani sonuç olarak ne kadar sürede 50. seviyeye gelebileceğiniz her MMO'da olduğu gibi The Elder Scrolls Online'da da tamamen size kalmış. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler