TES: Skyrim'in 1.8 Yaması Xbox 360 için Yayınlandı

Dragonborn ile Skyrim topraklarına yolculuk yapmadıysanız, çok şey kaçırıyorsunuz
17.11.2012 07:47 Alkan Adakaner


     The Elder Scrolls V: Skyrim'in indirilebilir içerikleri bildiğiniz gibi öncelikli olarak oyunun Xbox 360 sürümüne geliyor. Bethesda, diğer taraftan Skyrim'i Xbox 360 sürümü yama yayınlamaya da devam ediyor. Sonunda Skyrim'in 1.8 yaması da yayınlandı. Bu yama sayesinde oyundaki bazı sorunlar gideriliyor.
 
      25 MB büyüklüğündeki bu yama genel bellek ve denge sorunlarını gidermesinin yanı sıra, Vampir olduğumuzda karşılaştığımız sorunlar ve Arnleif and Sons Trading Company'nin kapılarının kalıcı olarak kapanması sorununu engelliyor. 

     Eğer hala The Elder Scrolls V: Skyrim'i oynamadıysanız bu yamaları kurmadan oyuna başlamamanızı öneriyoruz. Diğer taraftan oyundaki sorunlardan şikayetçi olan kişiler için bu yama ise ilaç gibi gelecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler