TES: Skyrim'in Dev Dragonborn Heykelleri

06.09.2011 17:44 Alkan Adakaner


     The Elder Scrolls V: Skyrim'i büyük bir heyecanla bekleyen milyonlarca oyuncu bulunuyor. Bethesda'nın RPG konusunda ne kadar yetenekli olduğunu bildiğimizden oyunun kaliteli olacağı konusunda herhangi bir şüphemiz de yok. Bethesda da oyunun çıkışını bir şova dönüştürme niyetinde.
 
     Skyrim'in piyasaya çıkacağı tarihlerde oyun satış noktalarını da (büyük perakendecileri) Dragonborn heykelleri süsleyecek. Bronz kaplama olan bu heykellerin boyutununun bir hayli büyük olması dikkat çekici.
 
     Bu heykellerin hepsini bir arada görmek bize Çin'deki kilden yapılmış asker heykellerini anımsattı. Dragonborn heykellerinin hepsi bir arada gerçekten de çok görkemli görünüyorlar.
      
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, Masa Oyunu Monopoly'i Piyasaya Sürdü: Neler Sunuyor? 48 Dk önce The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered Duyurusuyla Temel Oyun Zamlandı 4 Saat önce Blizzard Üçüncü Kez StarCraft Nişancı Oyunu Geliştiriyor 5 Saat önce Death Stranding 2: On the Beach'ten İlk Görüntüler Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler