TES V: Skyrim 10 Milyon Adet Dağıtıldı

Teker teker gelmenize gerek yok, ben hepinize yeterim
16.12.2011 06:47 Alkan Adakaner

     Hiç kuşkusuz 2011 yılının en iyi oyunlarından birisi olan The Elder Scrolls V: Skyrim'dir. Bethesda Softworks'un büyük beğeni toplayan oyunu satış rakamları ile yayıncı ve geliştiricisini memnun ediyor.
 
     Her ne kadar elimizde oyunun ne kadar sattığına dair resmi bir açıklama bulunmasa da Bethesda, Skyrim'in dünya genelinde 10 milyon adet dağıtıldığını açıkladı. Bu ise 650 milyon dolarlık hasılata eşdeğermiş.
 
      Valve oyunun Steam'de çıktığı gün 280.000 kişi tarafından indirildiğini açıklamıştı. Böylece Skyrim bu servisin en hızlı satan oyunu olmuştu. Ayrıca Bethesda'nın açıklamalarına göre oyun Amerika'da kutulu olarak satıldığı bütün bölgelerde rakiplerine 3 kat satış farkı attı.
 
      Tahminler oyunun şu ana kadar 6-7 milyon civarında sattığı yönünde. Bakalım Bethesda 10 milyonluk rakamı geçebilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler