TES V: Skyrim'de Kurt Adama Dönüşmek (Video)

Kurt Adama dönüşünce ata binmek bir yana, atınızı yemek isteyebilirsiniz :)
08.11.2011 11:03 Alkan Adakaner

     The Elder Scrolls V: Skyrim'de Kurt Adam'a dönüşebildiğimizi daha önceki haberlerimizde bildirmiştik. Bethesda'nın sildiği kurt adam videoları sonrasında yenileri internete yüklenmeye devam ediyor.
 
     Bir kullanıcının kurt adam performansı bize bu ırkın ne gibi özellikler kazandırdığını gözler önüne seriyor. Pençelerimizle düşmanlarımızı kısa sürede etkisiz hale getirdiğimiz oyunda aynı zamanda inanılmaz derecede hızlı hareket ediyoruz.
 
      Kurt adamlığın vahşice yanlarından birisi ise öldürdüğümüz insanları yiyebilmemiz olmuş. Yine de oldukça güçlü bir karaktere dönüşmek bu vahşiliği kabul edilebilir hale getirecektir. İşte Kurt Adam'ımız:
 

[DHVIDEO=3490]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler