TES V: Skyrim'in İlk İncelemesi Beklenilen Gibi

06.11.2011 14:50 Samet Konuksal


     The Elder Scrolls serisinin yeni oyunu Skyrim için artık sayılı günler kaldı. 11 Kasım'da çıkışını yapacak olan oyun için ilk inceleme de yayınlandı.
 
     Yabancı dergi kaynaklarından "Atomic", dünyadaki ilk Skyrim incelemesini yayınlayan kaynak oldu. Dergide incelemeyi yapan editörler başlık olarak, "Şimdiye kadar yapılmış en büyüleyici RPG oyunu." cümlesini kullandı ve oyuna 10 üzeründen 9.5 puanını verdiler.
 
     Oyunun oynanışına 9.7 puan veren dergi editörleri, oyundaki oynanışın derinlik kazandığını ve her tür oynanış çeşidinin bulunduğunu yazmışlar. Grafiklerden 9.2 puan alan Skyrim'de oyundaki çevre dinamikleri büyük beğeni kazanmış. Oyundaki seslere ise 9.5 puan verilip, bazen korkutucu, bazen huzur verici olacak kadar çok çeşitli sesler bulunduğu yazılmış.
 
     Dergideki son cümlelerde ise okurlara, başından kalkmanın zor olacağı için boş vaktinizin fazla olacağı bir haftasonu gününde Skyrim'e başlamaları önerilmiş. İncelemenin taramalarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 



 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler