THQ: Space Marine Bizim Gear Of War Yok Edicimiz

16.06.2010 17:37 Alkan Adakaner


 
     Gears of War serisi Xbox 360'ın gözbebeği olduğu gibi TPS oyunları arasında da en önemliler arasında bulunuyor; hatta en önemlisi desek yanlış olmaz, çünkü herkesin gözü bu oyunda.
 
     Piyasaya sürekli Gears of War yok edici olarak tanıtılan oyunların akibetini hepimiz biliyoruz. Böyle bir iddia bu defa THQ'dan geldi. Anlaşılan Warhammer 40K evreninde geçecek yeni oyunları Warhammer 40,000: Space Marine ile firma oldukça iddialı.
 
     THQ'dan Danny Bilson'ın açıklamasına göre Space Marine kendilerinin Gears of War-killer'ı olacak. Space Marine'in E3 fuarındaki en iyi görünen oyunlardan birisi olduğunu iddia eden yetkili Warhammer 40K evreninin bu oyunda başarılı bir şekilde sunulacağını belirtti.
 
    Yine aynı yetkilinin açıklamasına göre Warhammer 40K: Space Marine; GamesCom'da tam olarak tanıtılacakmış. Ne diyelim Gears of War-Yokedici olmak kolay değil. Sıkı çalış THQ.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler