Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor

28.03.2024 13:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games ve 2K Games stüdyolarını bünyesinde barındıran Take-Two Interactive, Borderlands geliştiricisi Gearbox Entertainment’ı satın alıyor. Açıklanan detaylara göre 460 milyon dolarlık bir anlaşma ile beraber satın alım tamamlanmak isteniyor.
 
Birçok stüdyo ve oyun hakları Take-Two tarafına geçiyor
 
 
 
Gearbox Entertainment satın alındıktan sonra Take-Two Interactive bünyesindeki 2K etiketi altında bir stüdyo olarak faaliyet gösterecek ve kurucu / CEO Randy Pitchford ile mevcut yönetim ekibi tarafından idare edilecek. Gearbox Entertainment şu anda Borderlands ve Homeworld serilerinden olmak üzere beş devam oyunu üzerinde çalışıyor.
 
Anlaşma tamamlandıktan sonra Take-Two Interactive, The Gearbox Entertainment Company, Gearbox Software, Gearbox Montreal, Gearbox Studio Quebec, Borderlands ve Tiny Tina's Wonderlands serilerinin yanı sıra Homeworld, Risk of Rain, Brothers in Arms ve Duke Nukem'i bünyesine katmış olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler