Tales of the Abyss'in Çıkış Tarihi 30 Haziran

Tales of serisi Japonya'da çok popüler
26.04.2011 07:41 Alkan Adakaner


     Shigeru Miyamoto'nun açıklamalarından sonra 3DS'te çok sayıda yeniden yapım görmemiz mümkün. Şu an için bile gerek Nintendo, gerekse de diğer firmaların yeniden yapımları 3DS için hazırlanıyor. Bunlardan birisi de Tales of Abyss.
 
     Namco Bandai'nin Playstation 2 için geliştirdiği bu oyun daha gelişmiş grafikler ve 3D desteği ile Nintendo 3DS ekranlarna geliyor. Bir Japon firmanın oyunu olması nedeniyle ilk olarak Japonya'da piyasaya çıkacak Tales of Abyss'in bu ülkede 30 Haziran'da raflardaki yerini alacağı açıklandı.
 
     Bu ünlü RPG'nin Avrupa ve Amerika'ya ne zaman geleceği ise belirsiz. Büyük ihtimalle 2012 yılı içinde Batılı oyuncular da Tales of Abyss'i oynamaya başlayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of the Abyss Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler