Tatsunoko vs Capcom'un Satışı Durduruluyor

08.11.2012 12:34 Alkan Adakaner


      Capcom'un Wii'ye özel olarak geliştirdiği dövüş oyunu Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars'ın satışı durduruluyor. Yapılan açıklamaya göre yakında Tatsunoko karakterlerinin lisans sözleşmesi sona ereceği için oyunun satışı yapılamayacak.
 
     Bu Capcom'un artık perakende satış noktalarına daha fazla oyun gönderemeyeceği anlamına geliyor. Yani eğer oyunu mağazalarda görürseniz bu sizi son fırsatınız olabilir, ya da ikinci el oyunlar için online dünyaya dalabilirsiniz.
 
     Wii'nin kaliteli dövüş oyunlarından biri olan Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars kim bilir yeni bir lisans sözleşmesi ile gelecekte diğer platformlarda da boy gösterebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Platformlar: Wii Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 9 Dk önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 34 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler