The 3rd Birthday'in Gamescom Videosu

19.08.2010 15:39 Samet Konuksal


 
 
     Square Enix, PS One'ın en sevilen serilerinden biri olan Parasite Eve serisinin yeni oyunu The 3rd Birthday'in Gamescom videosunu yayınladı. 
 
     The 3rd Birthday'in Gamescom videosunun ilk bölümünde oyunun konu edindiği hikayenin bir kısmı gösteriliyor. Yayınlanan videonun geri kalan kısmından ise oyunun oynanışından bir parçayı izliyoruz. Videodaki oyunun atmosferine ve grafiklerine bakılacak olursak PSP için hazırlanan The 3rd Birthday'in, rakip PSP oyunlarına göre grafiksel açıdan şimdiden üstünlük sağladığını anlayabilmek pek zor değil.
 
     Bu yılın sonunda Japonya'da çıkacak olan Parasite Eve: The 3rd Birthday'in Avrupa çıkış tarihi hâla gizliliğini koruyor. Parasite Eve serisinin yeni oyunu, PSP'ye özel olarak çıkacak. Oyunun yayınlanan Gamescom videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=1521]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Parasite Eve: The 3rd Birthday Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler