The Elder Scolls Online'ın PvP Sistemi Açıklandı

25.12.2013 12:33 Talha Aynacı

 
   2014 Nisan ayında MMO severlerle buluşacak olan The Elder Scrolls Online için yeni detaylar oyunun PvP modunu tasarımlayan Brian Wheeler'dan geldi.
 
   PvP karşılaşmaların yaşanacağı Cyrodiil haritasının büyüklüğüne değinen yapımcılar, kuzeyden güneye seyahat etmenin yarım saatimizi alacağını açıkladılar. Oyundaki ittifaklardan birisi lider konumundaysa, gruptaki diğer oyuncular gerçekleştirdikleri görevlerden ekstra puan alacaklar, ittifakınızda seyahat halinde olan oyuncular da bonus içeriğe kavuşacaklar. Muhtemelen bu takımları kaybetmek için cesaret verecek; havlu atmak için değil.
 
    Yapılan diğer açıklamaya göre TESO'nun PvP sisteminde savaş yeteneklerinin çok önemli bir yeri olacak. Bunun en büyük sebebi oyunun aksiyon odaklı olması:
 
"İnsanlar Elder Scolls'ün içeriğinde yer alan okla kafadan vurma, güç ataklarını engelleme ve aynı anda savurma gibi yeteneklerden bahsediyorken, ne kadar yetenek olacağı konusunda bir ölçüm yapmak kafa karıştırıcı olabilir. Sayılanlar dışında Elder Scolls Online'da oyuncuların yeteneklerini gösterebilecekleri pek çok farklı imkan olacak. Güç ataklarını engelleyip, bunun karşısında düşmanı afallatarak kendi güç ataklarınızı gerçekleştirebileceksiniz mesela!"
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 4 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler