The Elder Scrolls Online Beta Davetiyeleri Geliyor

Tamriel'i gezmek için sabırsızlanıyorsanız mutlaka maillerinizi kontrol edin.
08.01.2014 09:30 Samet Basri Taşlı


 
     The Elder Scroll Online için yeni davetiyeler yollandı. Yeni yılı kutlamak amacıyla daha önceden beta için başvuruda bulunan oyuncuların bir kısmı daha oyunun betasına davet edildi.
 
     Eğer daha önceden beta için başvuruda bulunduysanız maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın. Eğer Gmail kullanıyorsanız davet maili "Tanıtımlar"  kısmına geliyor. Ayrıca spam klasörünüze de düşebilir. 

     Herhangi bir davet maili alamadıysanız üzülmeyin. Zaman içerisinde yeni davetiyeler yollanmaya devam edecek. O yüzden mutlaka beta kaydınızı yaptırın. Biz de sizleri haberdar edeceğiz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 1 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 13 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler