The Elder Scrolls Online Betasına 5 Milyon Kişi Kayıt Yaptırdı

03.04.2014 18:08 Samet Konuksal

    ZeniMax Online Studios'un yarın PC için piyasaya çıkacak oyunu The Elder Scrolls Online, yoğun bir beta dönemi geçirmişti. Firma, Elder Scrolls Online'ın betası için bir infografik yayınladı.
 
    Yayınlanan görselde gördüğümüz üzere The Elder Scrolls Online betasına 5 milyon kişi kayıt yaptırdı. Belirtilenlere göre oyunun betasını test etmek için can atan oyuncuların bazıları, yapımcılara sol kolunu veya küçük çocuğunu teklif etmişler.
 
    Görselde beta istatistiklerinin haricinde The Elder Scrolls Online'dan bazı bilgiler de yer alıyor. Örneğin oyunda 40.5 milyon silah çeşitliliği, 10.202 NPC, okuması 32 saat süren 2235 kitap bulunuyor. Dahasına aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler