The Elder Scrolls Online Betaya Hazırlanıyor

25.02.2014 11:22 Samet Basri Taşlı


     Zenimax Online Studios, yakında başlayacak olan yeni Elder Scrolls Online betasına hazırlık amacıyla yapılan bazı değişiklikleri duyurdu.  Çok yakında başlayacağı söylenen beta, yeni v.018 güncellemesi ile birlikte gelecek. 
 
     Aslında v.018 oldukça uzun bir değişiklik listesine sahip. Genel olarak hataları düzelten ve gelişme sürecini etkileyen bazı değişiklikler var. En önemli olanları ise listelersek:
 
- Görevlerde karşılaştığımız ve ilerlememizi engelleyen bir çok hata giderilmiş durumda.
- İlk tutorial görevini tamamladığınızda, yeni karakterleriniz doğrudan alliance şehrinizde başlayabilecek. Buradan başlangıç adalarına geçebileceksiniz.
- Başlangıçta nispeten daha hızlı seviye atlayabileceksiniz. Son seviyelerde ise hız düşecek. 
- Bölgelerde daha çok orkestral müzik olacak.
- Molag Bal'ın yeni tehdidi olarak geçen Dark Fissuers oyuna eklenecek. Dark Anchors'un daha küçük bir versiyonu olacak.
- Oyuncular NPC karakterlere çarpabilecek.
- Bir çok arayüz güncellemesi olacak. Ayrıca oynanışı etkileyen yeni güncellemeler, sınıfların ve silahların güç-denge ayarını düzenleyen değişiklikler olacak.
 
     Bir önceki betada görüp beğenmediğiniz bir çok özelliğin, bu betada karşınıza çıkmayacağını söyleyebiliriz. Eğer güncellemenin getireceği yeniliklerin tam listesine bakmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler