The Elder Scrolls Online Clockwork City Çıkış Tarihi Açıklandı

11.10.2017 09:45 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici ZeniMax Online Studios, The Elder Scrolls Online'ın Clockwork City indirilebilir içeriğinin çıkış tarihini açıkladı. Clockwork City 23 Ekim'de PC için, 7 Kasım'da konsollar için çıkacak. 
 
   Bu indirilebilir içerik keşfedilebilir yeni bölge Clockwork City'yi oyuna ekleyecek ve bunun yanı sıra 10 saatin üzerinde hikaye içeriği, zırh setleri ve özelleştirilebilir ve craft edilebilir teçhizatlar sunacak.
 
   Clockwork City indirilebilir içeriği The Elder Scrolls Online: Plus aboneleri için ücretsiz olacak. Eğer The Elder Scrolls Online: Plus abonesi değilseniz indirilebilir içeriği 2,000 oyun içi crown ile satın alabileceksiniz.
 
   The Elder Scrolls Online ilk olarak 4 Nisan 2014'te çıkmıştı ve şu anda PlayStation 4, Xbox One, Windows ve OS X üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 12 Dk önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler