The Elder Scrolls Online'da Karakter Geliştirme

04.12.2013 13:30 Talha Aynacı

 
   The Elder Scrolls evrenini MMO türüne taşımaya hazırlanan The Elder Scrolls Online için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu tanıtım videosu, daha önce yayınlanmış olan ve karakter oluşturma sistemini anlatan videonun devamı niteliğinde. Şimdi ise oluşturulan bu karakterleri cenk meydanına indiriyoruz ve yeteneklerimizi karakter geliştirmemize paralel olarak nasıl kişiselleştirebileceğimizi öğreniyoruz.
 
   Oyunun  baş oynanış tasarımcısı Nick Konkle yaptığı açıklamada karakter gelişimiyle ilgili şu sözlere yer veriyor:
 
"Deneyim puanları, karakterinizi özel bir yolla belirginleştirmenizi sağlıyor. Yani bu puanları bir yetenek veya büyü ya da yetenek ağacına bağlı olan yetenekler be büyüleri geliştirmek için kullanabilirsiniz. Bir yetenek dalını ne kadar çok kullanırsanız, mesela Earth büyü yeteneğinde Stone Fist'i kullandıkça yine o dalda bulunan Petrify ve Magma Armor gibi yeteneklere ulaşacaksınız."
 
   Bir yetenek üzerinde yeterince deneyim sağlamanızın ardından, kullanıcılar bu yeteneği "Morph" edebilecekler. Yani o yetenek için bulunan belli başlı evrimleri gerçekleştirebilecekler. Örneğin Rush Ceremony yeteneğini dilerseniz 3 yoldaşınızı iyileştirmek ya da sihir güçlerini yenilemek üzere geliştirebileceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 4 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 5 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 5 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler