The Elder Scrolls Online'da Nasıl İmparator Olunur

06.01.2014 16:53 Samet Basri Taşlı

     
     Zenimax Online Stuidos ile yapılan bir röportaj sırasında yapımcılar Cyrodiil İmparatoru ünvanının nasıl elde edilebileceğini açıkladılar.
 
     Öncelikle bu ünvana sahip olabilmek için Alliance Points denen puanları toplamak gerekiyor.Bu puanları PvP dövüşlerini kazanmak, savaş sırasında müttefiklerinizi iyileştirmek ve tecrübe puanları kazanmak gibi çeşitli yollar olacak. 

     Bu puanları ayrıca Cyrodiil haritası üzerinde bulunan kaleleri ele geçirerek de kazanabileceksiniz. Ele geçirdiğiniz kaleler grubunuzun bütün üyelerine ayrıca ek özellikler verecek. Eğer bir ittifak Imperial City çevresindeki bütün kaleler üzerinde kontrolü sağlayabilirse, ittifak içinde en yüksek Alliance Points sahibi olan kişi İmparator olarak taç giyecek. Bu ünvana sahip olan oyuncu ve bütün takipçileri oyunun geri kalanında özelliklerine eklenecek bonusların keyfini çıkartabilecek. Eğer imparatorluk ünvanı kaybedilirse, bu bonusların seviyesi düşürülecek, fakat farklı şekillerde hala sahip olabileceksiniz.
 
     Oyun yönetmeni Paul Sage "İmparator olan oyuncular The Elder Scrolls Online hayatlarının geri kalanı boyunca kullanabilecekleri bir yetenek grubuna sahip olabilecekler. İmparator olmak kolay olmayacak, ama biz insanların bu çabalarının karşılığından memnun olacaklarına inanıyoruz." diyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 7 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler