The Elder Scrolls Online'da Zindanlar Nasıl Olacak

Bu örümcekimsi bayanla tek başınıza karşılaşmak istemeyebilirsiniz.
16.07.2013 15:30 Gökhan Yılmaz

 
     The Elder Scrolls Online yapımcısı Zenimax Online Studios, hayranların merakını giderecek bir soru - cevap bölümü yayınladı. Hayranların yöneltmiş olduğu sorular genel olarak MMO'da bulunacak zindanlarla ilgili.
 
     ESO'daki zindanlar genelde Party yani birden fazla oyuncunun birleştiği gruplara yönelik tasarlanmış. Bu nedenle önceki The Elder Scrolls oyunlarındaki gibi tek başınıza tecrübe edineceğiniz zindanları pek fazla bulamayacaksınız.
 
     Zindanlar genelde yine ana oyun serisinde olduğu gibi yüksek seviyeli olarak karşınıza çıkabilecek ve bu nedenle ancak oyundaki seviyenizi arttırdığınızda sizin için uygun hale gelecek. Yani seviyenizden çok daha yüksek düşmanlarla dolu bir mağara bulup da sonra gelmek için hafızanıza kazımak durumunda kalacaksınız. Eğer fark çok fazla değilse de, tüm zindanlar genele açık olduğu için başka oyuncularla grup oluşturarak girmeyi de deneyebilirsiniz (Asıl zevkli olanın bu olduğunu söylüyor yapımcı).
 
     Yani sonuç olarak önceki Elder Scrolls oyunlarındaki gibi solo ağırlıklı bir tecrübe yaşayacağınızı umuyorsanız ESO sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. Ayrıca Dungeon'larda sınırlama bulunmuyor, takımı toplayıp tekrar tekrar temizlemeye girebileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 4 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler