The Elder Scrolls Online'dan Harika Bir Sinematik

29.01.2014 17:26 Samet Konuksal


    Her ne kadar büyük masraflarla geliştirilse de, beta döneminde aldığı eleştirilerle bekleyenlerini endişeye düşüren The Elder Scrolls Online, bugün itibariyle resmi olarak yeni nesil için ön siparişe açıldı. Bu habere eşlik etmesi için mükemmel bir sinematik video da yayınlandı. 
 
    Videoya geçmeden önce, oyunun ön sipariş ekstralarına kısaca bir değinelim. Eğer oyunu ön siparişle satın alırsanız The Explorer's Pack ismindeki bir DLC'ye erişeceksiniz. Bu ekstra içerik, oyunda hangı ırk olursanız olun istediğiniz birliğe katılma imkanı sunuyor. Ayrıca dört adet oyun içi Treasure Map, bir de The Scuttler adındaki pet size veriliyor. 
 
    Gelelim haberin heyecan verici kısmına... Aşağıdaki video gerçekten muazzam duruyor. Ancak maalesef, bu videonun oyunla herhangi bir ilgisi bulunmuyor. Adı üstünde, sinematik görseller kullanarak oluşturulmuş bir video.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 11 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler