The Elder Scrolls Online'dan Oynanış Videosu Sızdı

14.04.2013 15:14 Samet Konuksal


    Bu senenin önemli MMO-RPG'lerinden The Elder Scrolls Online, sene sonuna doğru çıkışını yapacak. Geçtiğimiz günlerde yeni bir beta sürecine geçen oyunun ilk oynanış videosu, beta testerları tarafından sızdırıldı.
 
    Videonun silinebilecek olmasına karşın video üzerinden bir analiz yapmak gerekirse, The Elder Scrolls Online'ın bu videosu çoğu kişiyi hayal kırıklığına uğratabilir. Sadece üç adet sınıfla birlikte karşımıza çıkan oyunun karakter yaratma ekranı detaylı görünüyor. Fakat oyun içine girdiğimizde MMO türüne gitmeyecek bazı öğeleri görüyoruz.
 
    Örneğin koca Sorcerer sınıfının üç ayrı dal içerisinde pasif ve ultimate yetenekleri dahil toplamda 30 adet yeteneğinin bulunması(Sorcerer sınıfının 1. seviyeden 50. seviyeye kadar kullanabileceği sadece 15 adet aktif yetenek var), türü seven oyuncuların hoşuna gitmeyecektir. Oyunun dövüş sistemi ise Darkfall Online ve Mortal Online'ın eleştirilmesine neden olan 'kasıntı' dövüş sisteminden hallice gözüküyor.
 
    Ayrıca, The Elder Scrolls Online PC'ye özel duyurulsa da oyunun arayüzünün buram buram "Ben büyüyünce konsollara da çıkacağım!" diye bağırdığını görebiliyoruz. Konsol oyunuymuş gibi tasarlanan arayüz, oynanışı kötü yönde etkileyeceğe benziyor. Ek olarak oyunun grafik yapısı ve animasyonları Skyrim'den pek öteye gidememiş gibi görünüyor. 
 
    Tabii oyun şu an için beta sürecinde fakat uzun yıllardan beri geliştirildiği söylenilen The Elder Scrolls Online için bu video, büyük eksiklikleri ortaya döküyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 3 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 4 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 4 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler