The Elder Scrolls Online'dan İlk Video

04.05.2012 17:37 Tunahan Başol


     Uzun zamandır süren söylentilerin ardından dün duyurulan The Elder Scrolls Online'ın internet sitesi an itibariyle açıldı ve ilk videoya da bu site sayesinde ulaşabiliyoruz.
 
     ZeniMax Online'ın "Elder Scrolls Online" adıyla açtığı sitede şu an için ilk videodan başka sadece Game Informer sitesinin haziran ayı kapağına ulaşabiliyoruz. Oyun simgesi olan birbirine geçmiş hayvan kafalarının ne anlama geldiğini merak edenler bu video ile bazı ipuçlarına ulaşabilirler.
 
     Merakla beklenen MMO oyunu The Elder Scrolls Online gelecek sene PC için, İngilizce, Almanca ve Fransızca dil destekleriyle çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler