The Elder Scrolls Online'ı 18 Milyondan Fazla Kişi Oynadı

13.03.2021 11:13 Gazali Çetinkaya

 
ZeniMax Online Studios yönetmeni Matt Firor, MMORPG oyunu The Elder Scrolls Online'ın 18 milyon oyuncu sayısını geçtiğini duyurdu. Bu sayının 3 milyondan fazlası 2020'ye ait.

The Elder Scrolls Online ilk olarak 2014'te piyasaya sunuldu ve o zamandan bu yana içerik desteğini sürdürüyor. En son geçtiğimiz günlerde Flames of Ambition DLC paketi çıktı.
 
The Elder Scrolls Online şu anda PC, PlayStation 4, Xbox One ve geriye uyumlulukla PlayStation 5 ve Xbox Series üzerinde ulaşılabilir durumda. ZeniMax Online Studios, PlayStation 5 ve Xbox Series için yeni nesil versiyonlar üzerinde de çalışıyor. Oyun dün itibarıyla konsol için Xbox Game Pass'e eklendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler