The Elder Scrolls Online'ı PC'den Yeni Nesil Konsollara Aktarmak 13£

09.04.2015 20:07 Ömür Gencer


       ZeniMax'in geliştirdiği The Elder Scrolls Online, bildiğiniz gibi yeni nesil konsol yolunda. Yapımcı ekip bazı oyunculara gönderdiği maille oyunu PC ve Mac'ten yeni nesil konsollara taşıma seçeneklerini açıkladı.
 
       Belirtilene göre PC ve Mac oyuncuları yaklaşık 12.99£ karşılığında The Elder Scrolls Online'ı PC veya Mac'ten PS4 veya Xbox One'a aktarabilecek. Bunun yanında bu işlemi gerçekleştiren oyuncuların karakterlerinin de aktarılacağını belirtiliyor.
 
        Eğer siz de bahsettiğimiz maili aldıysanız The Elder Scrolls Online'ın yeni nesil konsol sürümünü ön sipariş edebilirsiniz. Firmanın belirttiğine göre 30 gün sonra karakter aktarma fırsatı ortadan kalkacak ve PC ve Mac'teki karakterinizi yeni nesil konsollara aktarma gibi bir imkanınız olmayacak. Eurogamer tarafından paylaşılan maili aşağıdan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler