The Elder Scrolls Online'ın Konsol Sürümünde 15 GB'lık İlk Gün Güncellemesi Olacak

23.04.2015 13:37 Ömür Gencer


       Dün Elder Scrools Online'ın yeni nesil konsollarda beta sürecine gireceğinin haberini sizlere aktarmıştık. Yeni gelen bilgilere göre oyun çıkışını yaptığında 15 GB'lık bir ilk gün güncellemesine sahip olacak.
 
       Bu büyük boyutlu güncellemenin sebebi olarak yapımcı ekip oyunun 50 GB'lık bir Blu-ray  disc'e sığmadığını gösteriyor. Anlaşılan yapımcı ekip 15 GB için ikinci bir Blu-ray disc kullanmak istememiş. Aynı durum hatırlarsanız Halo: The Master Chief Colleciton'da da karşımıza çıkmıştı.
 
      The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, bugünden itibaren 27 Nisan'a kadar beta aşamasında olacak. Oyun tam sürüm olarak PS4 ve Xbox One çıkışını 9 Haziran'da gerçekleştirecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler