"The Elder Scrolls Online'ın Konsol Sürümünün Zamana İhtiyacı Var"

05.12.2014 16:44 Ömür Gencer


       The Elder Scrolls serisinin online oyunu The Elder Scrolls Online, bildiğiniz gibi PC'nin yanında yeni nesil konsollar PlayStation 4 ve Xbox One için de geliştirilmekte. Yapımcı ekip Bethesta oyunun konsol sürümü hakkında bazı detaylar paylaştı.
 
        Oyunun yönetmeni Matt Firor yayınladığı açıklada ekibin halen The Elder Scroll Online'ın PS4 ve Xbox One sürümü üzerinde çalıştığını söyledi. Konsol sürümü şu an oynanabilir ve eğlenceli fakat resmi bir çıkış tarihi açıklamadan önce halen yapmamız gereken şeyler var. Önceliğimiz geliştirmekte olduğumuz en önemli sistemlerimizden " Justice ve Champion Sistemlerinin" oyunun konsol çıkışında yer alması. Bu iki sistem oyuna yüksek orandan yeni içerikler ekleyecek. Oyuncuların yeni oynanış sistemlerini beklediğini biliyoruz."
 
     Son olarak yapımcı oyunun konsol sürümünün PC'den portlanmadığını, konsolun arayüzü için optimize edildiğini belirtti. Oyunun konsol sürümü hakkında yeni detaylar 2015'in başlarında paylaşılacak. Aşağıdan oyunun konsol sürümüne ait tek görselini görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 3 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 4 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 4 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler