The Elder Scrolls V: Skyrim DLC'leri için Tarih

Neden olmasın?
26.04.2012 17:42 Gökhan Yılmaz

 
     The Elder Scrolls V: Skyrim için yakın zamanda çıkacak yeni içeriklere hazırlıklı olun. Bethesda'dan Pete Hines, Twitter hesabından yaptığı duyuru ile DLC'nin çıkış tarihini önümüzdeki hafta açıklayacağını yazdı.
 
     DLC ile Skyrim'e nelerin ekleneceğini bilmiyoruz ama yapımcının bir hafta kapanıp mod geliştirdikten sonra neler yapabileceklerini gösteren bir tanıtım videosu yayınlamıştı. Aşağıdaki videoda görebileceğiniz bu tip yenilikler ek bir senaryonun yanı sıra DLC içerisinde olacaktır.
 
     Yapımcı, çıkacak DLC'nin ve Kinect DLC'sinin resmi çıkış tarihlerini belirlemek için uğraş verdiklerini ve haftaya duyuracaklarını söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Dk önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler