The Elder Scrolls V: Skyrim Definitive Edition Ön Siparişe Açıldı

08.06.2016 18:20 Gazali Çetinkaya

   Bethesda'nın en kaliteli yapımlarından birisi The Elder Scrolls V: Skyrim geçen günkü söylenti haberlerinden sonra Definitive Edition adı altında ön siparişe açıldı.
 
   Base.com sitesi üzerinde açılan ön siparişten sonra oyunun çıkış tarihi de gözükmüş oldu. Eğer sitenin bilgileri doğruysa The Elder Scrolls V: Skyrim Definitive Edition 23 Kasım 2016 tarihinde oyunculara sunulacak.
 
   Önceden sızan söylenti haberlerine göre oyun tüm DLC'ler, mod desteği ve gelişmiş grafikler ile gelecek. Tüm detayları ve muhtemelen duyuru videosunu 13 Haziran saat 05:00'da Bethesda konferansında göreceğiz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler