The Elder Scrolls V: Skyrim'den Büyü Ayrıntıları

Thu'um, The Elder Scrolls kurgusunda The Voice yani dragonların dili olarak geçiyor
21.03.2011 16:22 Gökhan Yılmaz

 
     Bethesda'nın merakla beklenen RPG'si The Elder Scrolls V: Skyrim ile ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.
 
     Skyrim'de Dragon Shout isminde seriye yeni eklenen bir özellik bulunuyor. Bir dragon öldürdüğünüzde onun ruhuna sahip olarak dragon dilinde yazılmış yazıtları okuyabilecek ve çeşitli büyülere sahip olabileceksiniz. Bu büyüler ile teleport olma gibi yeni özellikleri kullanabileceksiniz. Ayrıca bu yazıtları çözmek bir çeşit bulmaca olacak.
 
     Skyrim'de, Oblivion'da da bulunan Enchantment sistemi bulunacak. Bunun sayesinde Mage'lerin topluluğuna giriş yapabilecek ve silahlarınızla büyüleri birleştirebileceksiniz. Böylece görünmezlik ya da su altında nefes alabilmek gibi büyüleri daha güçlü hale getirebileceksiniz. Enchantment'lar silahların haricinde yüzük ya da kolye gibi eşyalarla da kullanılabilecek.
 
     Ayrıca Radiant Storytelling System sayesinde oyun, yapacağınız hareketlere göre değişiklik gösterecek. Mesela oyun tarzınıza göre görevler ve hikaye daha fazla keyif alabilmeniz için uygunluk sağlayacak. Böylece oyunu her oynayışınızda farklı deneyimler kazanabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler