The Elder Scrolls V'in Platformları Onaylandı

Oyun 11.11.11 tarihinde çıkışını yapacak.
13.12.2010 17:20 Ersin Kılıç


     Bir çok oyun duyurusuna da ev sahipliği yapan Video Game Awards töreninin rüzgarı daha uzun bir süre eseceğe benziyor. Fuarda sürpriz bir şekilde duyurulan The Elder Scrolls V: Skyrim'in hangi platformlar için çıkacağı belirtilmemişti. Beklenen açıklama ise geçtiğimiz dakikalarda geldi.
 
     Bethesda'dan yapılan açıklama ile oyunun thmin edildiği gibi PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirildiği belirtildi. Sabah saatlerinde ise Bethesda'nın halka ilişkiler sorumlusu Nick Brecon, kendi Twitter sayfasında yaptığı açıklama ile oyunun yepyeni bir grafik motoru kullanacağını açıklamıştı.
 
     Morrowind'in kuzey batı, Cyrodill'in ise kuzeyinde yer alan Skyrim, Elder Scrolls dünyasının da en soğuk bölgesi olarak biliniyor. Haritada kuzey kısmında yer alması ve bulunduğu konum itibari ile farklı iklimler bulunsa da daha çok karlı ve dağlık bir bölge olması bekleniyor.
 
     The Elder Scrolls V: Skyrim'in VGA'da yayınlanan tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler