The Lord of the Rings: Gollum Ertelendi

25.07.2022 20:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Daedalic Entertainment, The Lord of the Rings: Gollum'un daha önce planlanan 1 Eylül çıkış tarihinden birkaç ay sonrasına ertelendiğini duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Yeni çıkış tarihi yakın zamanda açıklanacak. Switch sürümünü gecikip gecikmeyeceği belli değil.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söyledi: "Öncelikle bugüne kadar göstermiş olduğunuz sabır ve destek için hepinize teşekkür ediyoruz. Son yıllarda ekibimiz, harikalarla dolu nefes kesici bir dünyada size olağanüstü bir hikaye sunmak için çok çalışıyor. 
 
Topluluğumuzun beklentilerini karşılamayı ve Gollum'un anlatılmamış hikayesini J. R. R. Tolkien'i onurlandıracak şekilde sizlere sunmak istiyoruz. Dolayısıyla mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için oyunun çıkışını birkaç ay ertelemeye karar verdik. Yakın zamanda size kesin bir tarih sunacağız."
 
The Lord of the Rings: Gollum, gizlilik temalı hikaye odaklı bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyuncular, Gollum olarak tehlikeli bir yolculuğa çıkacak. Gollum ile tırmanabilecek, sıçrayabilecek, tehlikeleri aşabilecek ve gizli gizli ilerleyebileceksiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings: Gollum Platformlar: PC Geliştirici: Deadalic Entertainment Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler