The Lord of the Rings: Gollum için Yeni Detaylar Mart Ayında Gelecek

12.02.2023 21:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçen yılın büyük bir kısmında sessizliğe bürünen Nacon, nihayet The Lord of the Rings: Gollum oyunu hakkında daha fazla şey göstermeye hazırlanıyor. Yayıncı ekip Nacon, oyun hakkında daha fazla detayı ve oynanış görüntülerini 9 Mart'taki Nacon Direct etkinliğinde gösterecek.
 
İlk olarak 2019'da duyurulan Gollum birçok kez ertelendi
 
 
 
2019 yılı içerisinde duyurulan The Lord of the Rings: Gollum, birçok kez ertelenmeye maruz kaldı. İlk olarak 2021 yılında piyasaya sürülmesi planlanan oyun artık 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC platformlarında yayınlanacak olan yapımın tam olarak  Nisan - Eylül ayları gelmesi bekleniyor.
 
The Lord of the Rings: Gollum ile J.R.R. Tolkien'ın hikâyesi bizlere sunulacak. Bu oyunda Gollum olarak büyük bir maceraya atılabilecek ve oyun içerisinde gizlilik odaklı bir yapı yer alacak. Diğer karakterlerin aksine daha çevik ve atletik olan Gollum ile otlara gizlenecek, düşmanlara arkadan yaklaşabilecek, yüksek yerlere tırmanabilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz. 
 
Daha önceki oynanış görüntüleriyle oyuncuları pek memnun edemeyen The Lord of the Rings: Gollum, bakalım çıkış yaptığında nasıl olacak.. Hep birlikte göreceğiz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings: Gollum Platformlar: PC Geliştirici: Deadalic Entertainment Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler