The Lord of the Rings: Gollum için hikaye fragmanı yayınlandı

10.03.2023 12:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum için hikaye fragmanı yayınlandı. Bu hikaye fragmanı içerisinde bizlere anlatılacak olan hikayenin ve oyun içi görüntülerin bir kısmı yer alıyor. 
 
Gizlilik teması oyunda ön planda olacak
 
 
 
The Lord of the Rings: Gollum, hikaye odaklı bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Biz oyuncular olarak değerli olan tek bir şeyin peşinden koşan Gollum olarak tehlikeli bir yolculuğa çıkacağız. Gollum ile beraber oyun içerisinde belli yerlere tırmanabilecek, sıçrayabilecek ve gizli noktalara doğru adım atabileceğiz. 
 
Gizlilik odaklı bir yapının bizlere sunulacağı oyunda kendimize avantaj sağlayacak hamleleri yapabilecek ve karşımıza çıkan tehlikeleri alt edebileceğiz. Başlangıçta  1 Eylül'de çıkış yapması planlanan oyunun şu anda çıkış tarihi belli değil. Fragmanda oyunun 2023 yılında çıkacağı belirtiliyor ancak net olarak hangi tarihte çıkacağını bilmiyoruz.
 
Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunun PC sürümünün Ray Tracing efektlerini destekleyeceğini belirtelim.
 
İşte hikaye fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings: Gollum Platformlar: PC Geliştirici: Deadalic Entertainment Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler