The Lord of the Rings: Gollum'un Çıkış Tarihi Açıklandı

24.05.2022 19:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Daedalic Entertainment, The Lord of the Rings: Gollum'un 1 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını açıkladı. Bunun yanı sıra 2022 yılı içerisinde Switch için de yayınlanacağını duyurdu.
 
Yüzüklerin Efendisi: Gollum, hikâye odaklı bir macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Gollum olarak, tehlikeli maceralara atılacak ve türlü tehlikelerin içerisinde kendinizi bulacaksınız. Gollum, yetenekli ve sinsi birisi ancak bölünmüş kişiliğinden dolayı dağılmış durumda. Tek zihin, iki ego. Kararı siz verin.

Kimsenin hayal bile edemeyeceği şeyler görmüş ve kimsenin bahsetmeye bile cüret edemeyeceği şeylerden sağ çıkan Gollum, bölünmüş kişiliğinden dolayı bir o kadar vahşi ve hain olabilirken, bir o kadar da arkadaş canlısı ve temkinli olabiliyor.

J.R.R. Tolkien'ın hikâyesinde ne kadar hayati rol oynasa da Gollum'un maceralarının çoğu henüz anlatılmadı. Yüzüklerin Efendisi: Gollum'da bu hikâyenin keyfine varacaksınız. Kara Kule'deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri'nin yanındaki zamana kadar her şeyi bulacaksın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings: Gollum Platformlar: PC Geliştirici: Deadalic Entertainment Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler