The Matrix 4'ün Oyuncusu Jessica Henwick, Matrix 4'ün Film Endüstrisini Değiştireceğini Söyledi

14.10.2020 14:32 Özgür Eroğlu

 
Bilim kurgu dünyasının en önemli serilerinden biri olan The  Matrix'in dördüncü filmi bildiğiniz gibi şu sıralar yapım aşamasında. Film ile ilgili çok fazla detay bilinmiyor. Ancak filmin oyuncularından Jessica Henwick'in geçtiğimiz gün film hakkında söyledikleri beklentiyi bir hayli yukarı çıkarttı.  
 
Geçtiğimiz günlerde Comicbook ile röportaj yapan Jessica Henwick, daha önce birçok büyük prodüksiyonlu yapımda çalışmasına rağmen bu tarz bir şeyi daha önce görmediğini söylüyor. Lana Wachowski'nin aynı orijinal filmlerde olduğu gibi bu filmde de sektörü yeniden değiştireceğini söyledi.
 
Son vizyon değişikliğinden sonra filmin yeni vizyon tarihi 22 Aralık 2021 oldu. Her geçen gün film ile ilgili heyecan daha da artıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler