The Outer World İlk Gün Yamasının Boyutu Belli Oldu

17.10.2019 15:52 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Private Division'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Obsidian Entertainment'ın yaptığı The Outer World'ün ilk gün yamasının boyutu belli oldu. Son birkaç yıldır moda olan bu ilk gün yamaları oyuncuların canını sıksa da gelmeye devam ediyor. Bu ilk yaması ile birlikte oyundaki küçük hatalar düzeltiliyor ve iyileştirmeler yapılıyor.
 
Oyunun Xbox One için açıklanan ilk gün yama boyutu 38 GB. PlayStation 4 için açıklanan ilk gün yama boyutu ise 18 GB. PlayStation 4 için bile boyut fazlayken Xbox One için bu kadar fazla olamsı oyuncuların ciddi anlamda canını sıkacaktır.
 
The Outer Worlds 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Windows Store ve Epic Games Store) için çıkacak. Xbox Game Pass'e dahil olacak. Switch versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Outer Worlds Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Private Division Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler