The Outer Worlds'den Yeni Fragman Paylaşıldı: "Come to Halcyon"

01.09.2019 11:48 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Private Division'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Obsidian Entertainment'ın yaptığı The Outer Worlds'den yeni fragman paylaşıldı. Fragmanın başlığı ise "Come to Halcyon". Oyuna dair oynanış videolarını izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Bahsi geçen yeni fragman videosunu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. The Outer Worlds; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 25 Ekim'de piyasaya sürülecek.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
The Outer Worlds Obsidian Entertainment ve Private Division'dan yeni tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu rol yapma oyunu.
 
The Outer Worlds'te dünyadan en uzak koloni olan Halcyon'a giderken kaybolmuş bir sömürgeci gemide uyanıyorsunuz ve kendinizi sizi yok etmekle tehdit eden derin bir komplonun ortasında buluyorsunuz. Uzayın en ileri noktalarını keşfettikçe ve çeşitli gruplar ile karşılaştıkça, karakteriniz bu oyuncu-odaklı hikayenin nasıl gözler önüne serildiğini belirleyecek. Koloninin kurumsal denkleminde siz plansız bir değişkensiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Outer Worlds Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Private Division Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 56 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler