The Witcher 3'ten Yeni Oynanış Detayları

28.02.2013 18:55 Samet Konuksal


    Duyurulmasıyla birlikte RPG severleri heyecana sürükleyen The Witcher 3'ten detaylar gelmeye devam ediyor. Alman kaynaklı bir site, The Witcher 3: Wild Hunt'tan oynanış detaylarını paylaştı. Biz de bu bilgileri size maddeler halinde sunuyoruz;

- Oyunun dünyasında kritik seçimler oyuncuya sunulacak. Belirtilenlere göre 36 farklı noktada oyunun gidişatını etkileyecek seçimler yapmamız istenecek. Ayrıca The Witcher 3'te üç farklı oyun sonu yer alacak. Bu oyun sonları adına birer saatlik videolar hazırlanıyor.
- The Witcher 2'deki kayıt dosyalarınızı The Witcher 3'e aktarabileceksiniz.
- Özel yeteneğinizle birlikte vahşi hayvanları evcilleştirebileceksiniz. Böylelikle at satın alıp sürme imkanı da sunulacak.
- Üçüncü oyunda Geralt'ın oynanış dinamikleri daha özgür hale getirilecek. Bu oyunla birlikte Geralt'a zıplama ve tırmanma yetenekleri de eklenecek.
- Oyunun adından da anlaşılacağı üzere The Witcher 3'te vahşi doğayla iç içe bir oynanış geçireceğiz. Bu sırada vahşi hayvanları avlama, derilerini yüzme gibi seçenekler bize bırakılacak.
- Oyunun ana hikayesi 50 saat sürecek.
- Hırsızlık yapmak önceki oyunlara göre daha da zorlaşacak. Eğer NPC'ler hırsızlık yaptığınızı görürse korumaları çağırabilecekler.
- Fallout 3'ün VATS mekaniğine benzer bir mekanik oyuna eklenecek. Böylelikle yavaş çekimle birlikte düşmanlarımızın özel noktalarını hedef alabileceğiz.
- Oyunda Quick Time Event sistemine yer verilmeyecek.
- Oyunun sınır seviyesi 60 olacak.
- The Witcher 3'ün konsol sürümleriyle PC sürümünün arayüzleri tamamen farklı bir şekilde hazırlanacak.
- Oyun sırasında deneyim puanlarını sadece görevleri tamamlayarak kazanabileceksiniz. Avlanma size sadece para ve craft materyalleri kazandıracak.
- Axe Throwing ve Card Games adında iki yeni mini-oyun eklenecek.
- Oyunun ekonomisi her bölgede aynı olmayacak. Satın alabileceğiniz bir ürünü farklı bölgelerde farklı fiyatlardan görebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler