The Witcher Serisinin İlk Kitabı The Last Wish Türkçe Geliyor

16.11.2016 11:20 Gazali Çetinkaya

   Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin yazmış olduğu ve üç The Witcher oyununun da temel alındığı The Witcher serisinin ilk kitabı Türkçe olarak geliyor.
 
   Pegasus Yayınları'nın 2016 - 2017 yayın kataloğunu paylaşmasıyla birlikte ortaya çıkan bu habere göre 2007 yılında İngilizce versiyonu sunulan ve serinin de ilk kitabı olan The Witcher Last Wish (Son Dilek) yakın zaman içerisinde Türkçe olarak sunulacak. 
 
   Oyunun öncesini konu alan The Witcher Last Wish (Son Dilek) kitabının kapağına aşağıdan göz atabilirsiniz. Henüz net çıkış tarihi ve çevirmen bilgisi yok.
 
Teşekkürler KayıpRıhtım  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler