Todd Howard: ‘Eğer Skyrim'i Port Etmeyi Bırakmamızı İstiyorsanız Satın Almayı Bırakın’

11.07.2018 16:29 Gazali Çetinkaya

 
   The Elder Scrolls V: Skyrim Kasım 2011'de PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkışını gerçekleştirmişti ve Bethesda yıllar içinde oyunu diğer birçok platfoma da getirdi.

   Remastered versiyon Skyrim Special Edition Ekim 2016'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için; Kasım 2017'de Switch için çıktı. Sanal gerçeklik versiyonu Skyrim VR Kasım 2017'de PlayStation VR için; Nisan 2018'de HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality için çıktı. Ve son olarak, E3 2018'de Skyrim: Very Special Edition duyuruldu. İlk başta şaka olduğunu sansak da Amazon'un Alexa cihazları üzerinde oynanabilen bir oyun olduğu ortaya çıktı.
 
   Bethesda oyunu daha fazla platforma getirmek konusunda bir sakınca görmüyor, ta ki oyuncular oyunun portlarını satın almayı bırakacağı zamana kadar.
 
   Barselona'da düzenlenen Gamelab etkinliğinde Geoff Keighley ile konuşan Bethesda'dan Todd Howard The Elder Scrolls V: Skyrim'in yedi yıl geçmesine rağmen halen her ay milyonlarca kişi tarafından oynandığını, bu yüzden oyunu yeni platformlara çıkarmaya devam ettiklerini belirtti ve eğer oyunu çıkarmayı durdurmamızı istiyorsanız siz de satın almayı bırakın, diye ekledi.

   “Even now, the amount of people who play Skyrim seven years later; millions of people every month are playing that game. That’s why we keep releasing it. If you want us to stop releasing it, stop buying it.”

   The Elder Scrolls serisi ile ilişkili olarak, Bethesda Softworks E3 2018 basın konferansı esnasında The Elder Scrolls VI'yı "gelecek nesil" için duyurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler