Todd Howard, Skyrim'deki Değişiklikleri Yorumladı

Oyunun grafiklerinin harika olacağı konusunda şüphemiz yok
28.09.2011 09:39 Alkan Adakaner


     The Elder Scrolls: Skyrim konusunda serinin hayranları arasında bazı tartışmalar yapılıyor. Kimisi oyunun RPG öğelerinden fedakarlık edileceğini ve oyunu herkesin oynayabilmesi için Skyrim'in aksiyona kaydığını düşünürken, kimisi de bu değişikliklerin doğal olduğunu vurguluyor. Bethesda ise oyununa yeterince güveniyor. Peki Skyrim'de ne kadar çok değişiklik yapıldı? Todd Howard bunun yanıtını verdi.
     
      Oblivion ve Skyrim arasındaki grafik farkının Morrowind ve Oblivion arasındaki kadar olmadığını söyleyen Todd Howard bunun nedenini ise iki oyunun (Morrowind ve Oblivion) teknoloji farkının çok yüksek olmasına (arada bir nesil var) bağlıyor.
 
     Bu arada Oblivion ve Skyrim arasındaki oynanış mekaniklerinin ve içeriklerin değişimi ise serinin önceki iki oyunu arasındaki fark kadarmış. Bu değişim olumlu olacak mı? Aslında bu konu kişinin ne tür oynanış öğelerinden hoşlandığına da bağlı. Şurası açık ki serinin bazı eski hayranları bu konuda tedirgin.
 
     11 Kasım'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan The Elder Scrolls V: Skyrim ne olursa olsun heyecanla beklenen bir yapım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 32 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler