True Crime: Hong Kong Küllerinden Doğuyor

- Bekle beni Square, sana geliyorummm..
02.08.2011 01:27 Levent Polater

 
    Activision'ın ipini çekerek iptal edilen oyunlar arasına ismini yazdıran True Crime: Hong Kong için ikinci bir şans doğdu. Square Enix, oyunun isim haklarını Activision'dan satın aldığını açıklayarak oyunu küllerinden doğurmaya hazırlanıyor.
 
    Square Enix'in London stüdyosundan Lee Singleton'dan gelen bu itiraf sonucu oyunun isim haklarının artık Square Enix'in elinde olduğunu anlıyoruz. Ancak Square Enix, True Crime isim hakkını değil, yalnızca TC: Hong Kong oyununu yapma hakkını devralmış, yani Square Enix çatısı altına giren True Crime: Hong Kong karşımıza farklı bir isimle çıkacak. Bu yeni isimde 'True Crime' yazısını göremeyeceğiz. Tabii eğer yapım aşamasının sonunu görebilirsek.
 
     Daha önce PS3, Xbox 360 ve PC için yapılan oyun United Front Games tarafından geliştiriliyordu. İlk kez 2008 Aralık ayında Spike Video oyun ödüllerinde duyurulan oyun, yapım aşaması devam ettiği halde Activision tarafından radikal bir kararla iptal edilmişti. Şimdi Square Enix'in kanatları altında oyunun hayata döneceğini duymak güzel.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler