UE5 ile Geliştirilen Lords of the Fallen için 13 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

15.08.2023 16:20 Mehmet Tandoğan

 
 
IGN, çıkışı yaklaşan ve Unreal Engine 5 ile geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen için 13 dakikalık oynanış videosu paylaştı. Bu 13 dakikalık oynanış videosu oyunun ilk kısımlarını gösteriyor.
 
Oynanış videosu oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını gösteriyor
 
 
 
IGN tarafından yayınlanan 13 dakikalık oynanış videosu oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını aktarıyor. Ek olarak oyunun grafikleri ve kalitesi hakkında da çeşitli çıkarımlar yapabiliyorsunuz. Elbette video içerisinde yer alan grafiklerle bizzat oynadığınız andaki görsellerle değişkenlik gösteriyor.
 
Unreal Engine 5 ile geliştirilen Lords of the Fallen yüksek kaliteli dokulara sahip olacak. Bunun yanı sıra giysiler, zincirler, saçlar ve kemerler için gelişmiş simülasyon mekaniklerini içerecek. Bu mekaniklerin doğru işlenmesi için oyunda Chaos Physics adlı bir teknoloji yer alacak.
 
Yeni mekanikleriyle ve gelişmiş fizikleriyle beraber Lords of the Fallen, 13 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
İşte oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lords of the Fallen Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler