Ubisoft, Assassin's Creed ile ilgili Yeni Haberleri Eylül'de Paylaşacak

18.06.2022 13:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Assassin's Creed serisinin geliştiricisi Ubisoft, 14 Haziran'da Assassin’s Creed Celebration Canlı Yayın Etkinliği'ni yapmıştı. Bu etkinlikte serinin 15. yıl dönümü kutlandı ve Assassin's Creed Valhalla'nın geleceğine ve serinin geneline bir bakış atıldı. Bunun yanı sıra 2022 ve daha sonrasında oyunculara neler sunulacağı konusunda detaylar yer aldı.
 
Topluluk geliştiricisi Alice Terrett, serinin geleceği hakkında daha fazla ayrıntının Eylül ayında açıklanacağını duyurdu.
 
Terrett ek olarak şunları söyledi: "Bu Eylül ayında Assassin's Creed'in geleceğine çok özel bir bakış atacağız. Size önümüzdeki süreçte neler olacağını göstermek için sabırsızlanıyoruz." 
 
14 Haziran'da yapılan canlı yayın sırasında Assassin's Creed Valhalla'nın bu yıl içinde The Forgotten Saga adlı yeni bir moda sahip olacağı duyurulmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler