Ubisoft, Just Dance Serisinin Satışlarını Açıkladı

13.01.2012 16:15 Samet Konuksal


     Hareket algılayıcı cihazların gelişmesiyle birlikte diğer platformlara da yayılan dans oyunlarının fenomen ismi Just Dance serisi, Ubisoft'un cebini doldurmaya devam ediyor. Ubisoft bugün, serinin satış rakamlarını açıkladı.
 
      En son çıkan Just Dance oyunu olan Just Dance 3'ün 7 milyonun üstünde sattığını açıklayan Ubisoft, Just Dance markasının üçüncü oyunla birlikte 25 milyonluk satışı aştığını da ekledi.
 
     Batı'da epey iş yapan seriyi Asya ülkelerine de açan Ubisoft,  ilk oyunla birlikte Japonya ve Kore'de 500.000'lik barajı aştı. Son olarak yapılan açıklamada içerisinde ABBA: You Can Dance, Just Dance serisi, The Black Eyed Peas Experience, Michael Jackson: The Experience ve The Smurfs: Dance Party oyunları bulunan Ubisoft'un dans oyunları, EMEA denilen Avrupa, Afrika ve Orta Asya ülkelerini içinde bulunduran sınırdaki dans oyunları satışlarının %64'ünü kapsadığı da eklendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Dance 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler