Ubisoft: "PoP Oyuncularını GoW'a Kaybettik"

24.03.2010 22:45 Levent Polater



    Ubisoft animasyon yönetmeni Jan-Erik Sjovall verdiği bir röportajda God of War yüzünden birçok Prince of Persia oyuncusunu kaybettiklerini belirtti. Sjovall bu kaybın Forgotten Sands sayesinde düzeleceğini de sözlerine ekledi.

    Sjovall sözlerine oyuncuların Sands of Time zamanındaki mücadeleyi ve birbirinden acımasız hareketleri özlediğini ancak bunun yeni oyunla birlikte sağlanacağını söyleyerek devam etti. 

    "Oyunculara şu soruyu soruyoruz ve aldığımız cevaplar şöyle oluyor, 'Geçmişte ne oynadın?' Cevap, "Prince of Persia'.'Şimdi ne oynuyorsun?' 'God of War'.'Yeniden Prince of Persia oynar mısın?' ' Hayır, yeterince zor değil.'."

    "Bu yüzden ana amacımız kaybettiğimiz kitleyi Forgotten Sands ile geri kazanmak olacak, bunu yaparken de yeni oyuncu kitlesini kendimize çekeceğimizi düşünüyoruz."

    Neden Prince of Persia oyuncularının Kratos'un macerasına kaydığıyla ilgili bir soruya Sjovall'ın verdiği cevap ise enterasan oldu: "Herhalde animasyonlar yüzünden, özellikle ölüm animasyonları..."

    "Çoğu insan soruyor, 'Oyunda şiddet olacak mı?' Forgotten Sands'e oldukça ilginç savaş sahneleri koyacağız ve evet içinde şiddet olacak ancak God of War'da olduğu kadar olmayacak. Oyundaki akrobasiyi, konuyu ve tüm görselliği birbiriyle zincirleyerek dengeli hale getirmeye çalışıyoruz ve insanların, 'Evet, bu oyunu oynamalıyım.' demelerini istiyoruz."
 
    Mayıs ayında çıkacak olan Forgotten Sands için bir önceki haberimizde belirttiğimiz bir ön alım kampanyası oluşturuldu. Gamestop ve Ubisoft, oyunu Gamestop'dan ön-alım yapanlar için oyunun ücretli ilk DLC'si olan "Forgotten Arena"yı bedava veriyor.
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia : The Forgotten Sands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 11 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 48 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler