Ubisoft Toronto ekibi yeni Far Cry oyunu için Ubisoft Montreal'e katılıyor

08.04.2023 17:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft Montreal tarafından yayınlanan yeni iş ilanlarına göre stüdyonun Far Cry serisinin yeni oyununun geliştirilmesine yardımcı olduğu ortaya çıkardı. Daha önce farklı bir proje üzerinde çalıştığı bildirilen Montreal ekibi artık yeni Far Cry için Ubisoft Montreal stüdyosuna dahil oldu.
 
İki farklı Far Cry oyunu geliştiriliyor 
 
 
 
Ocak 2023'te Insider Gaming tarafından ortaya çıkarılan rapora göre Ubisoft'un iki yeni Far Cry projesi üzerinde çalıştığı bildirildi. Project Blackbird olarak adlandırılan birinci proje Far Cry'ın bir sonraki ana oyunu olarak karşımıza çıkacak. Project Maverick olarak adlandırılan ikinci proje ise çok oyunculu bir deneyimi bizlere sunacak.
 
Her iki oyunun daha önce tek bir proje kapsamında geliştirildiği biliniyordu. Ancak ortaya çıkan kaynaklara göre iki ayrı Far Cry oyunu geliyor diyebiliriz. Diğer taraftan Ubisft'un birçok stüdyosu yer alıyor ve her stüdyo farklı projeler üzerine yoğunlaşıyor. 
 
Peki siz yeni Far Cry oyunundan neler bekliyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler