Ubisoft'un Blade Temalı Bir Oyun Geliştirdiği Bildirildi

22.08.2022 14:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ve yayıncı Ubisoft'un Marvel süper kahramanı Blade'in başrolde olduğu bir oyun üzerinde çalıştığı bildirildi. YouTuber JorRaptor, yakın tarihli bir Instagram gönderisinde Marvel'in süper kahraman Blade'e dayanan bir oyun üzerinde çalıştığını fark etti. 
 
Daha önce Detroit: Become Human'da rol alan Edwin Gaffney, geçtiğimiz günlerde kendisinin ve oyuncu arkadaşı Alex Martin'in yer aldığı bir fotoğrafı Instagram'da yayınladı. Gönderide "Harika projelerde çalışmak büyük bir zevktir ama onu daha da harika yapan şey muhteşem insanlarla çalışmak. Sete getirdiğin enerji için teşekkürler Alex Martin, harikasın!"
 
Gaffney gönderiyi #mocap, #performancecapture, #ubisoft ve #ubisoftgames hashtag'lerini kullanarak paylaştı. Bu gelişme, Martin ile birlikte yeni bir Ubisoft oyunu üzerinde çalışıldığını ve bu kapsamda hareket yakalama teknolojisinin kullanıldığını ortaya çıkardı. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler